COEVAL reconeix als constructors i a Rafael Pla en el 1r Encontre d’Associats

La Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida, COEVAL, aprofitava el marc del 1r Encontre d’Associats celebrat a l’Hotel Kazar, per visibilitzar i reconéixer la tasca i mèrits de l’Associació de Constructors i Promotors de la Vall d’Albaida, així com a Rafael Pla, alma mater d’aquesta patronal durant molts anys.

El lliurament de reconeixements es feia efectiu per part del conseller d’Economia, Rafael Climent, de la secretària autonòmica d’Economia, Rebeca Torró i pel president de COEVAL, Javier Cabedo. A més dels guardons, l’encontre va comptar amb la ponència impartida per Javier Sirvent qui acostava als presents la necessitat de les empreses de transformar-se, d’adaptar-se a l’època digital o… simplement, desaparéixer.

A la cita organitzada per la patronal empresarial de la Vall d’Albaida van assistir-hi prop d’un centenar de persones, entre autoritats autonòmiques, comarcals i municipals i empresaris associades a COEVAL. Una convocatòria que demostra, una vegada més, el dinamisme de la confederació i la bona acceptació que tenen les seues convocatòries.