El PP comarcal demana que el llibre de Zaplana no es presente a la Mancomunitat

Demà, dijous, el saló d’actes de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, està previst que aculla la presentació del llibre ‘Ciudadano Zaplana. La construcción de un régimen corrupto’, una obra del periodista Francesc Arabí. Però la portaveu del Partit Popular a l’ens comarcal, l’alcaldessa de Bellús Susana Navarro, ha criticat que el govern de la Mancomunitat, liderat pel PSPV-PSOE i Compromís, deixe aquest espai “públic” per a fer “política i més d’un signe clar polític contra altre”, segons ha declarat al Levante-EMV.

Segons s’ha publicat, Navarro ha traslladat el seu malestar amb la presentació a alguns responsables de l’organisme comarcal” i sembla que s’ha presentat una queixa formal pel part dels populars en la Mancomunitat.

La portaveu del PP considera que “un acte tan polític com la presentació d’aquest llibre no és just que se celebre en un espai que hauria de ser neutral”.

‘Ciudadano Zaplana. La construcción de un régimen corrupto’ es presentarà demà, dijous, a les 20 hores, al saló de la Mancomunitat i comptarà, a més d’amb la presència del seu autor, amb la intervenció del socialista i advocat Jaime Peris (exregidor municipal i exvicepresident de la Mancomunitat) i estarà moderat pel periodista i director d’aquest mitjà, Santiago Sanchis.