Comença la Copa Cadet Miguel Manrubia per al Club Ciclista Ontinyent


L’equip cadet del Club Ciclista Ontinyent va estar present el recent cap de setmana en la Copa Cadet Miguel Manrubia, una prova esportiva, per etapes, amb un gran nivell de participació.

La primera etapa tenia lloc el dissabte a les Useres. Al voltant de 175 ciclistes van competir en aquesta cita que va ser protagonitzada per caigudes i avaries mecàniques. Beltran Raso va caure, mentre que Joan Sanchis sofria una punxada en la roda davantera i Mateo Ferrero ho feia en la posterior. Per contra, les bones notícies es van centrar en Fran Gramage, qui va entrar en el grup principal en setena posició, sent el 2n classificat dels més joves.

Diumenge la competició continuava, en aquesta ocasió a Teresa. La mala sort va acompanyar a l’equip. Kike Montava, sofria una enganxada, mentre estava en el grup principal; a Fran Gramage se li eixia la cadena, quan tenia possibilitats de ser el millor jove de primer any. Malgrat els contratemps, des del club asseguren que “les sensacions van ser bones”.

Aquest cap de setmana la Copa continuarà. Dissabte la cita serà Altura, mentre que l’etapa del diumenge es disputarà a Sant Joan de Moro.