Un acord facilitarà formació específica a empreses familiars

El president de l’Institut Valencià per a l’Estudi de l’Empresa Familiar (IVEFA), Francisco Vallejo, i el president de la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL), Javier Cabedo, han signat un acord de col·laboració per a unir forces en un pas cap a l’enfortiment de l’empresa familiar a la comarca de la Vall d’Albaida. Aquesta aliança estratègica promet impulsar el teixit empresarial comarcal cap a nous horitzons.


L’acord de col·laboració entre IVEFA i COEVAL es materialitzarà en una sèrie d’activitats dissenyades per a beneficiar a les empreses familiars de la Vall d’Albaida. Entre aquestes iniciatives, es destaquen accions formatives especialment adaptades a les necessitats i interessos de les empreses familiars, de cara a millorar la seua professionalització.


Aquest acord representa un pas avant en l’enfortiment de l’empresa familiar com a pilar fonamental de l’economia comarcal. Totes dues institucions es comprometen a treballar junts per a oferir recursos, coneixements i oportunitats que impulsen a les famílies empresàries de la Vall d’Albaida.


L’Institut Valencià per a l’Estudi de l’Empresa Familiar (IVEFA), amb qui COEVAL ha signat aquest acord de col·laboració per a impulsar accions de valor afegit de cara a la professionalització de les empreses familiars de la Vall d’Albaida, perfil empresarial habitual a la comarca, és l’espai i la veu de l’Empresa Familiar, una associació empresarial independent sense ànim de lucre, creada en 1997. El punt de trobada que reuneix 300 famílies empresàries, representant a 550 empreses familiars valencianes.