Comencen les obres que transformaran dues cases en ruïna de Poble Nou en un edifici amb 15 habitatges

L’actuació que transformarà dues cases en ruïna del barri de Poble Nou d’Ontinyent en un edifici de 15 habitatges nous ja ha començat. Es tracta d’una actuació que suposarà una inversió a la qual l’empresa promotora invertirà al voltant d’1 milió d’euros, comptat amb una subvenció de 472.500 euros dins del programa ARRUR d’Ontinyent, cofinançat per l’Ajuntament, el Govern d’Espanya i la Generalitat Valenciana.

El regidor de Territori, Joan Sanchis, destacava la importància de l’actuació per donar nova vida a la cèntrica zona, que dona accés a la Plaça Major, en l’actual ubicació dels habitatges dels números 11 i 13 del carrer Sant Jaume. Sanchis també recordava que el programa ARRUR comptarà amb més de 8 milions d’euros d’inversió publicoprivada en un llistat d’immobles on també s’inclouen altres obres en execució, com l’edifici del núm. 18 del Carrer Maians (enfront de la Societat de Festers) que inclourà altres 17 habitatges més.

Mentre duren les obres (es preveu que entre 3 i 4 mesos)es prohibeix el trànsit al carrer de Sant Jaume, a partir del núm. 11, el qual serà desviat pels carrers de Tomàs Valls, de l’Arquebisbe Segrià i Maians fins arribar a la plaça Major. Els i les vianants no podran passar per esta zona fins que les obres ho permeten, tot i que en ser possible s’habilitarà i senyalitzarà un pas. Per altra banda, el veïnat dels carrers Sant Jaume, Tomás Valls (de Sant Jaume fins encreuament amb c/Teixidors), La Llosa i Ravalet, hauran de dipositar el fem domèstic als contenidors habilitats al carrer Ravalet i la Plaça de la Coronació. Acabades les obres, es restablirà tant el servei habitual de retirada de fem a les portes dels domicilis com el trànsit de vehicles i vianants.