Comerç de proximitat, un doble regal per Nadal

Donar suport al comerç local i de proximitat sempre és imprescindible per a promoure i col·laborar amb el desenvolupament econòmic de la ciutat. Ara, amb l’arribada de la  Campanya més important, la de Nadal, comprant en el comerç local no només ajudes al teu municipi, sinó que aquest suport pot ser recompensat amb diversos premis.

Targetes de 120 euros

Des del passat 1 de desembre i fins al pròxim 5 de gener, té lloc la campanya Comprar en Nadal a Ontinyent té premi. Per cada compra realitzada en els establiments participants, el client tindrà una oportunitat d’aconseguir una de les 50 targetes per valor de 120  euros que se sortejaran. Aquestes targetes es podran gastar en un dels establiments adherits a la campanya.

Un premi diari

Des de principis d’aquest mes i fins al 5 de gener, Comerç In està sortejant un premi cada dia. Per cada compra registrada amb la Targeta IN, es pot guanyar un premi  valorat en 50 euros d’algun dels establiments associats. A més, entre tots els  participants sortejaran quatre targetes de 25 euros, que es podran convertir en 50 o 100 euros, si els clients efectuen els seus pagaments amb la targeta de Caixa Ontinyent.

Una bicicleta

Una altra iniciativa de dinamització comercial per aquests dies  és el concurs de targetes  de Nadal. L’alumnat de diferents centres escolars del municipi han presentat les seues targetes al concurs que organitza Comerç In, Caixa Ontinyent i l’Ajuntament. Des d’aquest dimarts i fins al 6 de gener, les 70 targetes finalistes estaran exposades als Comerços i Serveis IN.

Les xiquetes i xiquets que emplenen els fullets (disponibles als establiments) amb almenys deu comerços on hi hagen targetes exposades, participaran en el sorteig d’una bicicleta. Serà necessari portar el full a les bústies que es troben a la seu de Comerç In, al Mercat Municipal o al Centre Cultural Caixa Ontinyent.

A més, les tendes de Comerç In també comptaran aquest Nadal amb una ‘vidriola solidària’, que recaptarà fons perquè les famílies necessitades d’Ontinyent adquirisquen joguets i material escolar. És una campanya per a la qual s’ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent i de la Creu Roja, per a la distribució dels beneficiaris.