Ontinyent posa en marxa una sala d’estudi, oberta tot el dia, per als exàmens de gener

Ontinyent comptarà a partir del 27 de desembre en una sala d’estudi en el Centre d’Iniciativa Cultural (Cic), del barri Sant Rafael, per a preparar els exàmens de gener. Concretament, la sala romandrà oberta de 8:00 a 22:00 hores diàriament del 27 de desembre fins al 27 de gener, a excepció dels dies 31 de desembre, 1 i 6 de gener, quan estarà tancada.  El dia 5 de gener tindrà horari reduït fins migdia. La capacitat serà limitada a 40 persones simultàniament.

Una iniciativa que es va realitzar per primera vegada en 2019 de forma pionera a les Comarques Centrals, per tal de donar les màximes facilitats possibles a l’estudiant en època d’exàmens. L’aula compta amb calefacció i dues connexions wi-fi, la de la biblioteca del CiC i altra adherida a la Xarxa Nacional d’Universitats, accessible per alumnat universitari de tota Espanya.

El regidor d’educació, Óscar Borrell, explicava que “tot i la situació que encara estem vivint amb la pandèmia, l’alumnat continua havent d’afrontar els exàmens, i per això volem posar al seu abast aquest servei de manera segura”.