Comerç In llança una nova campanya en les xarxes socials amb un sorteig de 3.000 euros

‘Click al Comerç In’ és la nova campanya de l’associació Comerços i Serveis In que sorteja 10 premis valorats en 3.000 euros. Aquesta vegada les xarxes socials han cobrat un especial protagonisme, i és que aquesta nova acció pretén acostar-se al públic més jove per a dinamitzar l’economia local, que és al seu torn, qui major maneig té d’aquestes eines. L’acte de presentació ha comptat amb la presidenta de l’entitat, Ana Ferrero, la gerent, Marissa Nacher i el regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, que juntament amb Caixa Ontinyent han col·laborat en la nova campanya.

Del 23 de març al 23 d’abril per un compra superior a 10 euros en qualsevol dels més de 100 establiments que integren Comerç In s’entrarà en el sorteig d’un primer premi valorat en 1.000 euros, que es es pot convertir en 2.000 si la compra es realitza en la targeta de Caixa Ontinyent, dos premis de 500 euros, altres dos de 250 euros i cinc premis de 100 euros.

Passos a seguir

Des de Comerç In expliquen que caldrà dur a terme tres passos molt senzills per a participar en la campanya: seguir a l’associació en xarxes, tant en Instagram (@comercioin) com en Facebook (Comerç In), fer-se una foto en el moment de realitzar la compra en l’establiment i pujar-la a xarxes etiquetant a l’associació i col·locant l’etiqueta #clickacomerç IN.

El sorteig tindrà lloc el pròxim 25 d’abril i el nom dels guanyadors es farà públic a través d’una retransmissió en directe. El lliurament del premi serà el dissabte 30 d’abril i els afortunats hauran d’efectuar les compres al llarg del dia.