Condemnen l’agressió a l’entrenador del Juvenil de l’Ontinyent 1931, Juanma Bas

Les reaccions davant de l’agressió patida per l’entrenador del Juvenil de l’Ontinyent 1931 C.F. el dissabte al Clariano han estat unànims. El propi club, a través de la seua junta directiva ha condemnat “qualsevol tipus d’actes violents en el terreny de joc” i ha instat als organismes pertinents perquè prenguen les mesures que siguen necessàries per tal d’evitar que aquestes accions es puguen repetir.

A la repulsa per l’agressió també s’ha sumat el Club Deportivo Ontinyent que, ahir mateix a través del seu director esportiu Pascual Donat rebujava aquestes situacions “tan lamentables i que mai s’han de produir en un partit de futbol”.

Els fets van ocórrer el dissabte a l’estadi municipal El Clariano en el partit que enfrontava el Juvenil de l’Ontinyent 1931 C.F. i el Carlet EMF. Després de la remuntada dels blanquinegres, Juanma Bas, un dels entrenadors de l’equip Juvenil juntament amb Kiko Ferrero, va ser agredit per un jugador visitant que havia estat expulsat. Com a conseqüència del colp rebut va caure a terra, inconscient i, després, va ser traslladat a l’Hospital. A hores d’ara es troba a casa, amb un collaret i encara que afirma que està millor, físicament, reconeix que està molt afectat pel que va passar.

Juanma Bas és un dels ‘alma mater’ del nou club Ontinyent 1931 C.F. on ha desplegat un treball encomiable en diferents àrees de l’entitat. Enguany havia assumit la direcció del Juvenil per suplir l’absència temporal de Kiko Ferrero. La temporada passada, fins i tot, va formar part del primer planter de l’equip per tal d’ajudar aportant la seua experiència i veterania a un equip integrat per jugador que procedien de l’últim juvenil de l’Ontinyent C.F.