Dilluns comença la vacunació a la Sala Gomis

Fins al moment el procés d’immunització davant la Covid-19 s’estava produint als centres de salut o al pavelló Francisco Ballester de Xàtiva. Dilluns canviarà la situació, ja que la Sala Gomis passarà a ser l’escenari de la vacunació per les veïnes i veïns d’Ontinyent i part de la comarca.

El departament de Salut Xàtiva-Ontinyent ha explicat que es vacunaran també a Ontinyent les persones nascudes en els anys 59 i 60, així com aquelles persones de grups anteriors que no van arribar a citar-se en les jornades de vacunació d’aquesta setmana. A més d’Ontinyent, també acudiran veïns de Bocairent, Agullent, Albaida, Atzeneta d’Albaida, Bèlgida, Benissoda, Bufali, Carrícola, el Palomar, Alfarrasí, Benissuera, Guadasséquies, Montaverner, l’Olleria, Sempere, Aielo de Malferit i Fontanars dels Alforins.

D’altra banda, la Conselleria de Sanitat ha actualitzat, com cada dimarts i divendres, les dades de la propagació de la Covid-19 per municipis. En el cas d’Ontinyent, si el passat dimarts no es produïen canvis, si ho fa en aquesta actualització.

Les PCR positives acumulades passen de 3.373 a 3.375, el que suposa dos nous contagis a la ciutat. Les PCR positives dels últims 14 dies són també dos. Pel que la incidència se situa en 5,66 casos per cada 100.000 habitants. Però la xifra que crida l’atenció és la de víctimes mortals. La Conselleria suma una nova mort, ja 39, encara que des d’aquest periòdic no s’ha tingut constància de cap mort per Covid-19 en les últimes setmanes a la ciutat.