Tot preparat a la Sala Gomis per començar la vacunació massiva

La logística està preparada. La Sala Gomis s’estrena hui dilluns com a centre de vacunació massiva. El procés es posa en marxa a partir de les 10:30 hores i, segons està previst, tindrà lloc fins a les 20:30 hores. Demà dimarts arrancarà més prompte, a les 8:30 del matí i s’allargarà durant tota la jornada.

La infraestructura cultural s’ha tingut d’adaptar per a poder convertir-se en instal·lació sanitària. Les butaques s’han retranquejat deixant buït l’espai per a que es col·loquen cadires i taules. Les unitats de vacunació s’han reduït de 8 que s’havien anunciat a només 5. A més, els dies per a la vacunació seran, de moment, dilluns i dimarts. Tot a l’espera que arriben noves dosis i es puga ampliar tant l’horari com els dies.

En principi van a administrar-se la vacuna AstraZeneca per a persones entre 60 i 65 anys i la vacuna Pfizer per als majors de 70 a 79 anys. Les persones que han d’acudir seran citades a través de SMS i se’ls informarà també del dia en què hauran de rebre la segona dosi.