fbpx

Conselleria informa de 304 casos actius a Ontinyent als últims 14 dies

Encara que ahir des de l’Ajuntament s’avançava una lleugera milloria en les dades referents al contagi de COVID-19 a Ontinyent, el panell de Conselleria encara no reflecteix eixe canvi de tendència. Més bé, al contrari, encara continua fent-se ressò de l’escalada cap amunt i de la tendència de creixement que es detecta a la ciutat des del pont del 9 d’octubre.

L’actualització que acaba de fer la Conselleria de Sanitat sobre l’estadística municipal aboca una xifra actual de 304 casos actius en els últims 14 dies, incrementant-se un poc els 293 casos dels quals s’informava el dimarts.

La tasa d’incidència acumulada, que és el paràmetre que s’utilitza per mesurar la gravetat de la situació, continua creixent i després de superar-se aquesta setmana el valor de 800 casos per cada 100.000 habitants, ara es troba ja disparada cap als 860 per 100.000 habitants, quasi triplicant la mitja de la Comunitat Valenciana i quasi doblant l’espanyola, per fer-se una idea de com és de roïna la situació a Ontinyent.

Les proves PCR continuen efectuant-se tots els dies als centres de salut de la ciutat. A més, a l’última setmana s’han succeit diversos casos en els centres escolars que s’han vist obligats a confinar les seues aules.