Continuen sumant contagis en la pitjor setmana per a Ontinyent amb quatre morts

Encara no dobleguem la corba. L’última actualització de la web de la Conselleria de Sanitat al voltant de la propagació de la Covid-19 a Ontinyent continua indicant xifres molt preocupants i a l’alça.

Divendres a la nit perdia la vida un altre veí del municipi amb Covid-19. Es tracta d’un home de 65 anys amb patologies prèvies. Amb aquesta ja són 26 víctimes d’Ontinyent, encara que el panell de Sanitat només indica 22, i el més preocupant, que només durant la passada setmana es produïen les quatre últimes morts.

Quant als contagis aquests continuen també creixent. Les dades publicades per Conselleria, del dia 17 de gener, indiquen que es passa de 2037 PCR positives acumulades a 2215, és a dir, 178 casos positius més des de l’última actualització.

Quant a les PCR dels últims 14 dies, passa de 408 a 457, 49 casos actius més. Així la incidència torna a créixer fins als 1.292,90 casos per cada 100.000 habitants.

Ximo Puig anunciara noves mesures hui mateix. Amb aquestes dades tot sembla indicar que el confinament perimetral d’Ontinyent continuarà més enllà d’aquest dijous.