El Periòdic d’Ontinyent entra en la directiva de l’Associació de Mitjans Digitals de la CV

L’Associació de Mitjans Digitals de la Comunitat Valenciana (AMDComVal) ha renovat la seua junta directiva amb l’objectiu de fer un salt qualitatiu en la defensa dels interessos dels seus diferents associats i en la capacitat d’influència de l’associació, així com per a enfortir el sector dels mitjans de comunicació de la Comunitat.

Per als pròxims quatre anys, l’Associació vol promoure un espai de comunicacional valencià, basat en la defensa de la generació d’informació i continguts com a indústria i en el suport als mitjans. El seu objectiu és convertir-se en l’associació de mitjans referència en la Comunitat Valenciana. «Ja estem en un món totalment digitalitzat, tot és digital, per això volem convertir a l’associació en alguna cosa més que una associació de mitjans digitals. Treballarem per integrar l’associació en una organització que ens permeta defensar els drets de les empreses que componen AMDComVal, així com del sector en el seu conjunt», apunta Miguel Miró, president de la nova junta directiva d’AMDComVal i director general de València Plaza.

Juntament amb Miguel Miró en la nova junta directiva estaran Javier Ruiz (ComarcalCV), vicepresident primer i secretari; Javier Burgos (Eldiariocv), vicepresident màrqueting i relacions públiques; Javier Furió (NoticiasCV), vicepresident econòmic i tresorer; i Manuel Furió (Hortanoticias), vicepresident estratègic. A més comptarà amb les vocalies de Castelló, Santiago Calaforra (Actualitat Valenciana) i Ximo Tirado (Castellón Información); Alacant, Carlos López (Medios La Marina) i José Antonio Belchí (Globalón); i València, Santi Sanchis (Periòdic d’Ontinyent) i Silvia Tormo (El Meridiano).

A més, la nova junta directiva treballarà en la cerca de sinergies entre els associats per al desenvolupament de pràctiques i accions comunes, fomentar la seua viabilitat econòmica, millorar l’oferta de continguts informatius, així com el seu nivell de qualitat i la seua projecció social.

En aquests moments AMDComVal compta ja amb 46 mitjans digitals d’Alacant, Castelló i València entre els seus associats i continua treballant en la incorporació de nous mitjans de comunicació que han sol·licitat la seua incorporació per a així continuar mantenint el seu múscul i capacitat de creixement. «Només ampliant el potencial i adquirint major fortalesa, podrem aconseguir que la unió dels mitjans digitals servisca per a visualitzar els projectes locals, comarcals, provincials i autonòmics davant institucions i agències de comunicació i publicitat. Una cosa tan necessària en l’actual situació en el sector», ha afirmat Miguel Miró.

L’Associació de Mitjans Digitals de la Comunitat Valenciana es va constituir en 2008 sense ànim de lucre amb la finalitat d’agrupar aquells mitjans digitals de comunicació de la Comunitat Valenciana per a defensar els interessos empresarials dels associats i el conjunt dels mitjans digitals.