“Cultura de Barri” finalitza a Ontinyent després d’oferir activitats en catorze espais escènics urbans

Aquest divendres finalitza a Ontinyent Cultura de Barri”, la proposta de l’Ajuntament per a portar de manera coordinada la cultura als carrers de tots els barris, amb la col·laboració de diverses associacions i entitats locals. En total han estat 24 activitats de música, dansa, cinema o presentacions de llibres, entre d’altres, que han tingut lloc en un total de 14 espais escènics urbans: El grup d’habitatges Ramón Llin; el carrer Sant Antoni; el Palau de la Vila; la Glorieta; els parcs d’Ausiàs March i Pere IV; el Teatre Echegaray; el Museu Tèxtil; les places del Mercat, Sant Carles, Concepció i Major; el pàrquing de l’antic Cinema Pere i el pati del col·legi Vicente Gironés.

Les últimes activitats de la programació han estat aquesta setmana les projeccions de curtmetratges d’animació en la plaça del Mercat dins del cicle de Poble Nou; la projecció per part de l’associació veïnal de Sant Josep de “Cazafantasmas, más allá” al pati del col·legi Vicente Gironés; li a cloenda a la plaça de la Concepció del Festival Ontijazz amb Plena 79 Salsa Orchestra; tancant-se la programació aquest divendres al Parc de Pere IV amb el II Memorial Mestre Ferrero de la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava que “ha estat un mes de juliol on hem pogut gaudir de manera coordinada d’una extensa programació, molt diversa i on a més hem pogut gaudir-la als carrers dels diferents barris”. El regidor tenia paraules d’agraïment per a totes les persones i entitats que han participat aportant les seues activitats culturals.