“Cultura de barri” ompli la Glorieta amb el tercer dels concerts de dj’s demandats a “Ontinyent Participa”

“Cultura de Barri”, la proposta de l’Ajuntament d’Ontinyent per a portar en juliol la cultura als carrers amb la col·laboració de diverses associacions i entitats locals, començava aquest cap de setmana de manera multitudinària. Entre les activitats dutes a terme, la de major afluència de públic va estar dissabte a la nit la discomòbil jove “Cachondeo Party”, amb DJ Javi Mengu i “Warm Up Fran Moncho”, la tercera actuació dins el cicle de concerts de dj’s organitzat des de la regidoria de Joventut per atendre la demanda de la ciutadania a l’última edició del procés “Ontinyent Participa”.

Prèviament, divendres a la nit tenia lloc un concert de l’Orquestra de corda de l’Agrupació Musical d’Ontinyent, al carrer Sant Antoni; dissabte al matí es produïa un concert del grup de Percussió i Dolçaina. La Colla al pati del Palau de la Vila, i ja diumenge de vesprada es realitzava un concert del Grup de percussió i dolçaina “El Raval” al parc Ausiàs March. El regidor de Cultura, Àlex Borrell, agraïa la bona resposta a l’inici de la programació, i animava a la ciutadania “a continuar gaudint de totes les activitats que durem a terme al llarg de les pròximes setmanes, plenes d’atractius i que arribaran a tots els barris”.

La segona setmana d’activitats de la programació s’iniciarà aquest dimarts, 4 de juliol, amb l’obertura del cicle de l’Associació Veïnal del Poble Nou “Cultura a la Fresca” amb les projeccions dels documentals “1873, la revolució del petroli” i “L’últim moliner a Banyeres de Mariola”, a les 22:00 hores al carrer Sant Antoni. Dijous, 6 de juliol, s’iniciarà també el cicle de “Cinema a la fresca” de l’Associació Veïnal de Sant Josep al pati del col·legi Vicente Gironés, a les 22:00 hores, amb el film “Cinco lobitos”. Divendres, 7 de juliol, tindrà lloc altra de les novetats al programa: la presentació dels llibres “14 d’abril”, de Paco Cerdà, i “Mireia”, de Purificación Mascarell, a les 19:30 hores en el Museu del Tèxtil, amb la col·laboració del Club de Lectura i La Llibreria. Eixa mateixa nit, des de les 23:00 hores, actuarà la Intokables Big Band de l’Agrupació Musical Ontinyent a la Glorieta.