Dani Miquel, Lemons i els finalistes de Got Talent, entre els 350 artistes de ‘MusicArt’

Ontinyent estrenarà el seu primer Festival de Primavera el pròxim 30 d’abril amb ‘MusicArt’ una jornada de música i arts al carrer que comptarà amb la participació de més de 350 artistes. Entre aquests, el cantautor de música infantil Dani Miquel, el grup de música emergent d’Ontinyent, Lemons, o un dels finalistes de Got Talent Espanya ‘Violencheli Brothers’. Aquesta jornada festiva commemora el 25 aniversari de l’escola de música Ad Libitum i es tracta del primer acte dins de la programació del Festival de la Primavera d’Ontinyent. El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, avançava que aquest festival inclourà també altres activitats a les setmanes posteriors de les quals es donaran detalls pròximament, i que inclouran la participació dels sectors comercial i hostaler.

L’acte de presentació ha tingut lloc aquest dimecres a la Casa de la Cultura on han estat presents el regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda; el de Cultura, Àlex Borrell; i el director D’AD LIBITUM, Lluis Muñoz. El festival de música i arts al carrer MusicArt tindrà dues parts; la primera destinada a un públic més infantil, i l’altra a un més adult. La primera arrancarà amb l’actuació de Dani Miquel i l’espectacle ‘La vida és una festa’ a les 17:00 hores en la plaça de la Concepció. A les 18:00 hores començarà una desfilada del mateix Dani Miquel amb el grup de percussió i dolçaines La Colla fins a arribar a l’Ajuntament, on tindrà lloc un encontre de violí Suzuki de la Comunitat Valenciana amb participació d’alumnes de tot el territori valencià. Finalment, a les 19:00 hores a la plaça de l’Ajuntament actuarà la música, pedagoga i autora de cançons infantils Dàmaris Gelabert.

La segona part tindrà lloc des de les 20:00 a les 22:30 al barri de la Vila, la part central de ‘MusicArt’ que comptarà amb l’actuació d’artistes com ‘Violonceli Brothers’ (finalistes del concurs Got Talent Espanya); ‘Gatos Revoltosos Gyspie Quarte'”; Marina Dàmer, coneguda per la seua participació a musicals de Disney; el tecno-house de Magma System; el blues-pop-rock de Combo AD LIBITUM i el pop d’AD LIBITUM modern Choir.

En la part d’arts plàstiques es comptarà amb Font d’Art, l’acadèmia de dibuix de Cristina Garcia ; l’Acadèmia d’Art de Maria Castro; Adaón; i diversos artistes independents. També hi haurà espectacles de Dansa amb els ballets de Màsters i Òpera; Teatre amb ‘Pantomima Teatre’ i ‘Teatre per a tots’; sent tota la jornada immortalitzada per l’associació fotogràfica AFO. Per acabar, hi haurà una fi de festa amb el grup Lemons a la plaça de l’Església a les 22:30, amb un servei de menjar i beguda a càrrec de restauradors locals.

Pablo Úbeda tancava la roda de premsa posant l’accent que el Festival de Primavera, “és un nou instrument d’impuls a la dinamització i promoció de la ciutat i els seus sectors productius, que a més servirà per a reivindicar la cultura com a element que també ajuda a fer la ciutat més pròspera”.