David Palací, nou secretari general del PSPV d’Albaida

L’assemblea de l’agrupació socialista d’Albaida va decidir, dijous passat, per unanimitat, nomenar una nova comissió executiva local i triar, a David Palací, com a nou secretari general.
Aquests canvis són fruit d’un procés de reflexió, debat i reorganització interna iniciat arran dels resultats obtinguts en les passades eleccions municipals.
Uns resultats que, com ja va manifestar l’anterior dirigent, Josep Penadés, “no van ser bons, “ja que van estar per sota de les expectatives creades i van suposar una pèrdua de vots i de suport per part de la ciutadania”, reconeixen des del PSOE.
D’aquesta manera, segons Palací “s’inicia així un nou temps per al socialisme a Albaida”. “Una nova etapa que comptarà amb un equip preparat i il·lusionat per a assumir els apassionants reptes que es presenten”.
El nou líder socialista agraïa la confiança que la militància ha dipositat en ell a l’hora d’encapçalar aquest projecte, al mateix temps que valorava “a les persones que ho han precedit, reconeixent la seva tasca i el desinteressat treball fet al llarg dels últims anys”.
A més, en paraules seves, considera que “s’ha de continuar lluitant, des de la unitat, en la defensa dels valors socialistes i en tot allò que possibiliti millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes d’Albaida”.
Finalitzava explicant que “l’agrupació és un espai de trobada i de convivència democràtica, obert de bat a bat a totes aquelles persones que vulguin sumar-se, aportar idees i participar en la transformació del seu poble des del respecte als principis progressistes”.
“A més, des del govern local, s’obre una oportunitat immillorable per a demostrar-li, a la ciutadania, que existeix una alternativa sòlida, solvent i capaç de canviar el rumb”. “Un nou equip que treballarà incansablement per a recuperar la confiança dels albaidenses des de la humilitat, el respecte, la responsabilitat i l’afecte més profund pel poble que ens ha vist néixer” -rematava-.

Palací és Graduat en Dret, Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses, Titulat Superior en Pedagogia del saxòfon i compte, a més, amb diversos màsters i cursos d’especialització.
Ho acompanyaran en la nova executiva Cristina Vila (secretària d’organització) Rosa Molina (secretària de finances), Pau Sempere (secretari de joventut i noves tecnologies) i Ausiàs Bodí (secretari de promoció turística).