David Trueba tancarà aquesta vesprada la Mostra de Cinema amb el seu últim film

David Trueba va ser l’últim convidat de la Mosta de Cinema d’Ontinyent, l’any 2019 i, després del parèntesi pandèmic, torna convidat pel cine club Utiye. Hui, amb la seua presència en les sales de cine del centre comercial El Teler, a les 18 hores, presentarà el seu últim film, ‘A este lado del mundo’, i a les 19.30 hores, en el Centre Cultural Caixa Ontinyent, parlarà sobre la publicació ‘Queridos niños’, Trueba posarà el fermall a la mostra d’enguany.

David Trueba arribarà a Ontinyent amb un gran bagatge en moltes facetes artístiques i també literàries. Al gran triomf aconseguit el 2013, amb set premis Goya amb la pel·lícula ‘Vivir es fàcil con los ojos cerrados’, entre ells el de millor film, millor director i millor guió original, cal sumar altres treballs com a guionista per a directors del prestigi d’Àlex de la Iglesia o, fins i tot, per al seu germà Fernando, amb els llargmetratges ‘Twomuch’ o ‘La niña de tus ojos’.

A banda de la prolífica obra al cinema, David Trueba també és un novel·lista de relleu, algunes obres de les quals han obtingut reconeixements nacionals i internacionals, com ‘Saber perder’, publicada el 2008, la qual va ser guardonada amb el Premi Nacional de la Crítica a la Millor Novel·la.