fbpx

Demanen 18 anys de presó per a un grup criminal que robava en casetes d’Ontinyent

Ahir dimarts, 30 de juny arrancava a València, a la secció 4ª de l'Audiència Provincial, el judicio contra quatre presumptes integrants d'un grup organitzat dedicat a robar en habitatges d'urbanitzacions i nuclis residencials disseminats de la Comunitat Valenciana entre els anys 2014 i 2015, entre ells Ontinyent.

Els acusats tenien, segons manté la Fiscalia, assignades funcions concretes dins de l'entramat que havien articulat per a perpetrar els seus robatoris. En aquest operatiu dissenyat comptaven també amb una jerarquia establerta. 

El Ministeri Públic els atribueix diferents assalts a cases i vehicles a Ontinyent, Aielo de Malferit, Manises, Xirivella, Pobla de Farnals i Chiva, a la província de València, i Borriol, a la de Castelló, entre altres localitats. I demana provisionalment per als acusats penes que, per algun d'ells, sumen més de 18 anys de presó per delictes d'integració en grup criminal, robatori amb força a casa habitada, falsedat en document oficial, així com altres delictes contra la seguretat viària, trencament de condemna, falsificació de targetes de crèdit i tinença il·lícita d'armes.