Pepe Serna ja és el nou president dels empresaris del tèxtil valencià

La finca de la Clariana ha acollit hui dimecres una assemblea històrica. Perquè s’ha produït un traspàs de poders entre l’anterior president de l’Associació d’Empresaris Tèxtils de la Comunitat Valenciana (ATEVAL), Càndid Penalba en benefici de Pepe Serna. L’ontinyentí es converteix en el nou màxim representant de l’empresariat del sector predominant a les comarques de Mariola. I serà el primer amb caràcter executiu, és a dir amb dedicació i caràcter professional, després de la modificació estatutària aprovada pels socis d’ATEVAL.

Pepe Serna ha recollit el favor de tots els participants en l’assemblea. Fins a 173 vots favorables front a cap en contra i cap abstenció. Per unanimitt dels presents i amb un aplaudiment que certificava el suport cap a l’única candidatura presentada, i molt treballada en els últims mesos, pel propi Serna.

A l’assemblea han assistit, entre d’altres, el conseller d’Economia, Rafael Climent i el president de la patronal CEV, Salvador Navarro, que també han intervingut en l’acte. A més, s’ha aprofitat l’esdeveniment per atorgar-li a l’empresari de Banyeres, Alfredo Ferre, ex president de l’entitat, la distinció com a president d’honor d’ATEVAL.