Demanen més suport en la recollida d’ajuda humanitària per a Ucraïna

Els organitzadors de la recol·lecta d’ajuda humanitària per a Ucraïna demanen a la ciutadania d’Ontinyent i voltants que facen un últim esforç i s’animen a col·laborar en la recollida de material, aquest dissabte 7 de maig, en la mateixa nau, carrer Diables, número 33, en horari d’11 as 13 hores. Es tracta del tercer dissabte ja, en què es demana col·laboració ciutadana per poder fer realitat aquesta acció solidària.

La idea és recollir material suficient per a poder omplir un camió de 26 pales i enviar-lo cap al país en guerra. El que demanen principalment són aliments no peribles (cereals, sopes en sobre, conserves…), productes higiènics (pasta dental, gel de dutxa, bolquers de bebé, detergent…) i material sanitari (ibuprofens, antibiòtics tranquil·litzants, agulles de descompressió, pastilles i xarops per a la tos…).

La iniciativa, que també ha comptat amb la col·laboració de Comerç In ha permés deixar part del material recol·lectat en els diferents establiments. El grup de voluntaris incideix que amb aquesta acció també es pretén acompanyar als nous residents ucraïnesos. Per això han convertit aquesta nau en un punt de socialització gràcies a les labors de logística que porten realitzant en les últimes setmanes, entre elles ordenar la roba, encaixar els objectes i etiquetar les caixes. Això ha servit perquè es coneguen les famílies ucraïneses i entaular un clima de confiança i pròxim.