Moixent, epicentre de la Mostra de Vins de Terres dels Alforins

Moixent acollirà aquest dissabte 7 de maig la novena edició de la ‘Mostra de Vins de Terres dels Alforins’, una jornada de caràcter festiu que comptarà amb la participació d’11 bodegues del triangle vinícola que conformen Moixent, La Font de la Figuera i Fontanars dels Alforins: Celler del Roure, Bodegas Arráez, Los Pinos, Dani Belda, Rafa Cambra, Los Frailes, Bodegas Enguera, Cooperativa Sant Pere, La Viña, Clos Cor Ví i Clos de Lôm.

La mostra, que se celebra de forma itinerant pels tres pobles que conformen les Terres dels Alforins, fa dos anys que s’ajorna per motius pandèmics. Ara, torna amb més força que mai amb música en directe, menjar i, per descomptat, el vi d’aquestes terres. Les activitats programades començaran a les 11 del matí, moment en què tindrà lloc la benvinguda i degustació i venda de vins. A les 13 hores hi haurà música en directe a càrrec de La Romántica del Saladar, una banda nascuda a Xàbia que ambientarà l’encontre. Tot seguit, a les 13:30 hores hi haurà un homenatge a Francesc Colomer en agraïment al seu sincer suport quan fa ara un any l’ombra de mega-parcs fotovoltaics amenaçava aquest bell territori. A la vesprada, Limbotheque o Lulú i els Tigretones, amb ritmes de totes les èpoques amb els quals el públic gaudirà molt.

L’esdeveniment funcionarà amb el sistema de tiquets. Hi ha un primer tiquet que costa 10 euros i té cinc degustacions i la copa serigrafiada de regal. Per als quals vulguen repetir hi haurà un segon tiquet, ja sense copa, per 5 euros i tres degustacions. Com sempre s’acompanyaran els vins amb l’oferta gastronòmica de la zona, que s’adquireix per separat. Així, hi haurà arròs al forn i altres especialitats de José El Moli amb A Leña Cocina Rural. També es cuinaran gaspatxos per part de Los Carasoles. En tots dos casos, es pot encarregar en arribar a l’esdeveniment. Al costat d’ells, els Festers de Moixent també oferiran una bona mostra de la gastronomia local. A més, hi haurà disposades àrees de descans repartides per tot el recinte perquè el públic puga menjar