Demanen que el Pou Clar tanque al bany en pandèmia

La situació actual ha fet del Pou Clar un espai amb limitacions d’aforament i d’accés i amb els pàrquings municipals tancats. Aquestes mesures són les que el Govern d’Ontinyent ha pres fins al moment, unes circumstàncies que han despertat la problemàtica als voltants d’aquest paratge.

La restricció d’accés per dues úniques vies, les zones de Galindo i l’Alba, han fet que el veïnat dels camins adjacents al Pou Clar s’hagen presentat a la primera sessió plenària presencial del plenari municipal després del confinament. Així, veïnes i veïns de les proximitats del pou clar han volgut expressar la situació que estan vivint.

La reestructuració dels accessos al paratge natural ha suposat la intensificació de tràfic pels camins d’accés als habitatges, la insalubritat i el soroll de tots els vehicles que opten per estacionar fent cas omés de les senyalitzacions que ho prohibeixen.

El tancament al bany del Pou Clar és una proposta que no es descarta des de l’Ajuntament d’Ontinyent en cas que es produïsca un rebrot de la pandèmia. De continuar avant amb aquesta mesura l’Ajuntament d’Ontinyent hauria de sol·licitar-ho a l’òrgan pertinent, la Confederació Hidrogràfica del Xúquer.