“Tenim un equip que pot competir en aquesta categoria”

Fa dues temporades, Nico Sánchez prenia el comandament de l’equip de bàsquet de la ciutat, l’Eset-Ontinet. Des d’aleshores, explica l’entrenador, “el que més ha canviat són les sensacions. Jo arribe a un equip que juga per no descendir i les dues temporades següents es juga per l’ascens. Ha canviat la mentalitat del grup”.

Respecte del nombre de jugadors que conformen la plantilla de l’equip, Sánchez explica que “el màxim de jugadors que podem tenir son dotze, tot i que no és necessari. En funció de les posicions que quedaren per cobrir seria recomanable introduir o no algun jugador nou”, però aquesta no és la idea inicial”.

Pel que fa a l’entrenament, els de l’Esset-Ontinet han estat entrenant des que les autoritats ho van permetre, de manera que ja pensen en la temporada vinent. Una temporada que disputaran en Lliga EBA, organitzada per la Federació Espanyola de Bàsquet. “Mai havien entrenat fins a juliol”, però  els esportistes han volgut recuperar el temps perdut i continuar millorant la seua condició física.

La pretemporada, que començarà el 24 d’aquest mes, donarà pas a l’inici de la competició el 4 d’octubre, jornada en la qual els de Sánchez s’enfrontaran en casa contra el Benidorm. Un partit que el tècnic qualifica de complicar “perquè quan agafes un equip que ja està fet i rodat ja comença competint”. No obstant això, l’entrenador té clar que l’Eset-Ontinet “tenim un equip que pot competir en aquesta categoria”.