El web impulsat per ATEVAL és una referència en la compravenda de material de protecció

La plataforma web www.productosemergencia.com llençada per ATEVAL (Associació d’Empresaris del Tèxtil de la Comunitat Valenciana) està convertint-se en un referent per a la compravenda d’articles de protecció individuals i seguretat sanitària, tant del sector tèxtil com d’afins.

D’entre les xifres presentades per ATEVAL destaquen els primers contactes amb els venedors, que ascendeixen a 2.271. A més, molts altres han optat per telefonar o dirigir-se directament al proveïdor en qüestió. Així, els interessats troben, en l’actualitat, un total de 195 empreses que ofereixen 797 articles distints.

Pel que respecta a les visites, el web acumula ja més de 40.000 visites des que va entrar en funcionament. De manera més detallada trobem 10.665 visites; 12.032 en maig; 9.080 en juny i 10.151 en juliol.

Aquesta plataforma respon mitjançant un mecanisme obert i transparent que facilita l’accés a la forta demanda d’aquest tipus de productes arran de les circumstàncies sobrevingudes per l’emergència sanitària de la Covid-19. Amb aquesta iniciativa es permet que cadascun dels proveïdors professionals publique els productes dels quals disposa actualment i, per tant, té capacitar de produir i enviar.