Detingut a Palma per estafar a un veí d’Ontinyent

La Policia Nacional de Palma, en col·laboració amb la de la Comunitat Valenciana, ha detingut a una persona a Palma de Mallorca com a presumpte autor d’un delicte d’estafa cap a un veí d’Ontinyent.

A principis d’aquest any, un home, resident a la capital de la Vall d’Albaida, presentava una denúncia, manifestant ser víctima d’una estafa en el procés de compra d’una càmera de fotos, per import de 1.700 euros, a través d’una aplicació d’internet. El denunciant va transferir el diners a un compte bancari, però el producte mai va ser enviat, ni va a tornar a tindre contacte amb el venedor.

Les gestions del Grup de Ciberdelinqüència de la Prefectura Superior de la Comunitat Valenciana van poder determinar que la transferència va ser realitzada a un compte bancari, la titularitat del qual ostentava una persona resident a Palma. Per això, i atesa la sol·licitud de col·laboració emesa per aqueix Grup, es va procedir a continuar amb les gestions de localització del titular del compte bancari i del destí final dels diners estafats, resultant que, el mateix va ser transferit a una cartera de criptomonedes amb la finalitat de dificultar el rastreig dels diners i de la seua recuperació.

És per tot això que el Grup de Delinqüència Econòmica i Delictes Tecnològics a Palma, dimecres passat, van procedir a la detenció d’una persona com a presumpte autor dels fets investigats, no descartant-se més detencions.