Dusan Marjanovic és el nou nom per a l’Eset Ontinet

L’Ontinyent Club de Bàsquet ha tancat un acord amb el jugador Dusan Marjanovic de cara a la temporada 2023/2024 del seu primer equip, l’Eset Ontinet masculí.
Marjanovic, de 20 anys, té nacionalitat sèrbia i croata. La seua trajectòria va començar en el Mega Bemax, per a passar després a formar part, en la darrera temporada, del Beovuk 72 Belgrade. Amb una altura de 2,05 metres, Marjanovic ocuparà la posició de pivot en l’equip ontinyentí.
El jove és el seté nom del planter de l’Eset Ontinet que es fa públic i el quart fitxatge. Dusan Marjanovic se suma a les incorporacions d’Adrián Sánchez, Pablo Murcia i Arnau Valderrama, així com les renovacions de Nelo Ramos, Sergio Gómez i Leo López.

CAMPUS ESTIU
Del 3 al 14 de juliol, l’Ontinyent Club de Bàsquet està duent a terme la seua XXIV edició del Campus d’Estiu, un dels més longeus, si no el que més, dins d’aquest tipus d’activitat esportiva i lúdica a la capital de la Vall d’Albaida.
Un total de 58 xiquetes i xiquets han estat gaudint en les instal·lacions de l’IES Jaume I i el poliesportiu d’Ontinyent. Els participants, que han esgotat totes les places oferides, no només han pogut treballar la seua tècnica en el bàsquet, sinó també gaudir de jocs, competicions, piscina i visites d’exjugadors professionals i entrenadors, com David Martínez o el mateix Saúl Blanco.

24 HORES
En la vesprada d’aquest divendres, l’Ontinyent Club de Bàsquet celebrarà també les tradicionals 24 hores esportives d’Ontinyent. En aquesta competició participaran un total de sis equips, quatre d’ells procedents d’Ontinyent i altre de Moixent i altre de Canals i voltants.
Els partits començaran a les 20:00 hores i es prolongaran fins a les 03:00 de la matinada. El torneig es reprendrà a les 9:00 hores amb la primera semifinal, sent la segona a les 10.00 hores. La gran final serà a les 18.00 hores.
Tots els partits es disputaran en el pavelló Europa.