El barri de la Vila torna a sofrir despreniments parcials

Les pluges registrades aquests últims dies podrien estar darrere de la caiguda de diverses cornises en diferents immobles del barri de la Vila. Concretament, al carrer Muralla una casa ha registrat desperfectes per la caiguda de diverses cornises. L’habitatge, que des de fora es pot observar el seu estat de deterioració, ha estat acordonada. A escassos metres, en l’antic carrer dels Abellons un altre immoble sofria desperfectes també per la caiguda de cornises.

Pla de xoc

L’Ajuntament d’Ontinyent posava en marxa un pla de xoc davant els diferents enderrocaments registrats la passada primavera. El mateix alcalde, Jorge Rodríguez, detallava en aquest periòdic que ja havien iniciat 15 ordres d’execució només en les dues primeres setmanes del mes de maig, quan es van produir els enfonsaments. Ara, aproximadament cinc mesos després existeixen al voltant de 70 expedients entre la Vila i Poble Nou.

A més, ha anunciat que en els pròxims mesos es dictaren més expedients d’execució, una vegada s’analitza els resultats de l’examen al qual s’estan sotmetent els habitatges afectats. Amb aquests expedients es requereix als propietaris que actuen en els immobles. En el cas de no fer-ho, serà l’Ajuntament qui actuarà de manera subsidiària i carregarà les despeses als propietaris.