El Cap de la Policia Nacional rep el bastó de Comandament en un acte oficial

El Cap de la Comissaria de la Policia Nacional d’Ontinyent, Agustín Robles, ha rebut el bastó de comandament de mans del Comissari Principal de la Comunitat Valenciana, Jorge Zurita, en un acte oficial i solemne en la Plaça Major de la ciutat.

La pandèmia havia obligat a ajornar aquest acte que reconeix l’autoritat d’Agustí Robles com a Inspector en Cap a la Policia Nacional de la ciutat i que atén una ordre del Ministeri d’Interior, al voltant de la uniformitat del Cos de Policia.

Agustín Robles destacava en la seua intervenció els últims dos anys que han sigut “molt durs en la ciutat”, per la pandèmia i la per les inundacions. “Aquest període encara ens ha unit més a tots els nivells”, declarava.

Per la seua banda, l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, felicitava el reconeixement “ben merescut cap a un cos de seguretat tan arrelat a la ciutat que amb la seua escomesa diària demostra dignitat, honor i respecte. A més a més, destacava “el paper de les agents i dels agents en la pandèmia ha sigut crucial per a la ciutat” i els donava les gràcies “pel vostre servei a la ciutat”.

Per a tancar l’acte, el Comissari Principal de la Comunitat Valenciana, Jorge Zurita, feia una crida a què la Policia Nacional “a ajudar a recuperar la deteriorada activitat del sector turístic i hem de cuidar i protegir a tots els que ens visite”. En la mateixa línia “s’ha d’intensificar la coordinació amb la resta de cossos de seguretat i la justícia treballar junts per a prestar un millor servei a la ciutadania i lluitar contra la criminalitat”. I afegia: “Com diu el director general siguen vostès grans professionals i millors persones”.