Pepe Pla assumeix la presidència provisional de Caixa Ontinyent

Antonio Carbonell, president de la Caixa d’Estalvis d’Ontinyent des de l’any 2013 ha cessat de les seues funcions al cap de la institució financera. Tal i com havia anunciat en el seu dia, després de la renovació parcial dels òrgans de direcció de l’entitat, Carbonell ha presentat la seua renúncia com a membre del consell d’administració i, per tant, també com a president del mateix.

Pepe Pla, que serà el nou president de Caixa Ontinyent, assumeix de manera provisional el càrrec en qualitat de vicepresident primer de la institució. En els pròxims dies es farà oficial el seu nomenament amb l’elecció per part de l’actual consell d’administració.

Pla és doctor en Ciències Econòmiques amb premi extraordinari de doctorat i certificat europeu, catedràtic d’Organització d’Empreses de la Universitat de València i investigador associat del “John Dunning Center” de la Universitat de Reading (U.K). Forma part de l’entitat des de l’any 2000 i, ara, després d’arribar-se a un pacte de consens entre les diferents sensibilitats representades a la caixa ontinyentina assumirà la presidència.

Antonio Carbonell ha tingut paraules de reconeixement a tots els estaments de l’entitat en el seu adeu i ja afirmat que “a tots ens correspon anar passant el testimoni de generació en generació perquè aquesta tasca perdure en el temps, evidentment adaptada a les circumstàncies de cada època. Ara és el meu moment, el moment de passar el testimoni a una altra generació jove, amb empenta, amb la mateixa voluntat i amb la mateixa força amb què vaig arribar jo a la Caixa fa 21 anys “.