Pablo Iglesias s’afegeix a Roberto Bas i Kiko Ferrero

El cos tècnic de l’Ontinyent 1931 C.F. s’amplia amb un nou entrenador, Pablo Iglesias, que arriba per a fer-se càrrec del nou equip, el filial que començarà la pròxima temporada en la Segona Regional, la mateixa categoria on fa dos temporades va arrancar el projecte del nou club.

Pablo Iglesias ve de l’Aielo on ha estat comandant l’equip en l’última temporada. Abans havia passat pel Club Deportivo Ontinyent durant uns mesos on va substituir Ángel Guarner. També havia estat vinculat als equips juvenils d’Ontinyent. Segons el president Miguel Ángel Mullor “és un home nostre, que encaixa perfectament en el perfil de l’Ontinyent 1931”.

A més, la presentació del nou entrenador va estar acompanyada per la renovació de Kiko Ferrero que continuarà al capdavant de l’equip juvenil que la pròxima temporada militarà en la Preferent. Els responsables de la banqueta del filial i del juvenil s’afegeixen a Roberto Bas, entrenador del primer equip per reforçar una estructura tècnica que continua creixent.