El Carrer Major es reobrirà parcialment al trànsit de vehicles

Els carrers Gomis i Maians, coneguts popularment com el carrer Major, es troben ofegats fa anys des del punt de vista del pas de vehicles per als residents. En una trobada recent, mantinguda entre veïns i representant del govern municipal, s’ha arribat a un acord per prendre algunes mesures que milloren la situació d’aquesta via cèntrica i degradada amb el pas del temps, però rellevant des del punt de vista històric i patrimonial.

La proposta consensuada passa per reobrir, parcialment, el trànsit de vehicles. Es mantindrà el sentit de la circulació com fins ara: a la intersecció amb el carrer Trinquet de Gomis es podrà accedir cap a la dreta, en sentit cap a la Plaça de la Concepció, o cap a l’esquerra, cap a la Plaça Major. La novetat és que no hi haurà fites, barreres, ni horaris per circular com passa actualment.

Una altra de les demandes veïnals és que es millore la situació de l’empedrat d’aquesta via, ja que es troba en molt mal estat, principalment en els encreuaments, pel pas continuat de vehicles. Des del consistori ontinyentí també han anunciat que donaran resposta a aquesta necessitat.