El Centre Ocupacional ‘José Antonio Bodoque’ celebra el I encontre de proves motrius

El Centre Ocupacional de titularitat municipal ‘José Antonio Bodoque’ d’Ontinyent ha celebrat a les instal·lacions del centre el primer encontre de proves motrius del projecte “Juntos lo Logramos” de la Fundació Mapfre. Aquest és un projecte en el qual la Fundació patrocina a diferents centres ocupacionals perquè puguen dur a terme entrenaments i encontres de proves motrius amb usuaris del seu centre.

Les proves Motrius són proves on es treballen principalment les habilitats bàsiques dins d’un col·lectiu d’esportistes als quals per les seues característiques físiques funcionals els resulta més complicat practicar altres tipus d’activitats esportives més reglades i que requereixen un major domini motor. La directora del Centre Ocupacional, Teresa Vilaplana, explicava que al centre ontinyentí son 20 els esportistes que formen part del programa. L’encontre ha consistit en una bateria de proves, agrupades en cinc estacions i tots els esportistes han passat per totes elles obtenint una puntuació i classificació final.

La regidora de Política per a les Persones, Paula Soler, destacava l’interés d’activitats com aquestes, que estenen els beneficis de la pràctica esportiva a les persones usuàries del centre.

El Centre Ocupacional 'José Antonio Bodoque' celebra el I encontre de proves motrius El Periòdic d'Ontinyent - Noticies a Ontinyent