L’alumnat de la Pureza de María participa en una jornada d’esport solidari en benefici del poble ucraïnés

L’alumnat del col·legi la Pureza de María ha celebrat aquest divendres el Dia Internacional de l’Esport a les instal·lacions poliesportives municipals d’Ontinyent. L’activitat organitzada pel departament d’educació física del centre, ha convocat a tot l’alumnat, des d’Infantil fins a l’ESO i Batxillerat per tal de gaudir d’un matí d’esport a l’aire lliure.

Durant la jornada s’han organitzat diferents modalitats esportives amb jocs adaptats per tindre en compte les capacitats de totes les persones. L’epicentre de la jornada ha estat la pista d’atletisme on ha tingut una cursa solidària on han participat tots els estudiants de l’escola. Els alumnes han col·laborat aportant una dotació econòmica voluntària que es destinarà en benèfic d’Ucraïna. Les dorsals també estaven decorades amb la bandera d’aquest país. 

La jornada s’ha completat amb una classe magistral de zumba i amb diferents jocs per a l’alumnat de secundària. Una de les novetats d’aquest encontre és que el centre ocupacional José Antonio Bodoque i el centre d’educació especial Vall Blanca també hi ha han participat. “El que volem és fer un conveni amb ells, fer activitats d’una manera conjunta per a gaudir d’aquests de manera més global i conjunta”, ha explicat José Pla, mestre d’Educació Física del col·legi.