Ontinyent tanca la programació del 8M amb l’exposició ‘Dones del món’ al MAOVA

L’Ajuntament d’Ontinyent finalitza la programació del 8M, Dia Internacional de la Dona 2022, amb l’exposició fotogràfica ‘Dones del Món’ organitzada per Creu Roja i que es podrà visitar fins al pròxim 7 de maig al museu MAOVA.

L’exposició inclou un seguit de fotografies a les quals es visibilitza problemàtiques com la feminització de la pobresa, la invisibilitat i aïllament de la dona en els entorns rurals, el sostre de vidre al món laboral, la mutilació genital femenina, la prostitució i el tràfic de dones, els matrimonis forçosos, la invisibilitat del treball en la llar o el llenguatge excloent, entre altres.

En l’acte d’inauguració, Natàlia Enguix, regidora d’Igualtat, destacava que “el 8M no es pot quedar en allò que passa a Ontinyent o a Espanya, sinó també reflexionar sobre la realitat de les dones al món”. El delegat local de Creu Roja Ontinyent, Manuel García, explicava que en àmbit de cooperació internacional Creu Roja ha desenvolupat ja més de 40 accions per a l’empoderament de les dones en Àfrica gràcies al suport d’administracions i empreses valencianes.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, i la regidora de Cooperació, Katty Ushiña, així com diversos membres de Creu Roja Ontinyent també van estar presents en l’acte d’inauguració.