Mestres del CEIP Vicente Gironés viatgen a Croàcia en el marc del projecte Erasmus +

M. Carmen Huertas i Àngels Sarasol, dos mestres del CEIP Vicente Gironés, han viatjat aquesta setmana fins a Croàcia per “compartir experiències” dins el projecte ‘Erasmus + KA101, aules més inclusives’. Segons han explicat des del centre, l’objectiu d’aquesta estada és “compartir activitats i metodologies” per tal d’agar idees i diferents formes de treballar en altres països europeus i “poder millorar la qualitat educativa de la nostra escola”, descriuen.

Aquesta mobilitat ha tingut lloc a Zagreb, capital de Croàcia, on han visitat quatre centres educatius on estan elaborant-se diferents programes d’àmbits com la música, l’esport, l’anglés i pedagogia montessori (un model educatiu ideat per l’educadora i metgessa italiana María Montessori). Durant l’estada han aprofitat per a visitar llocs d’interés turístic, com el parc nacional dels Llacs de Plitvice, reconegut per la UNESCO com a reserva natural des de 1979.

Totes les experiències viscudes per aquestes mestres, posaran en comú en l’escola per “enriquir el procés d’aprenentatge de l’alumnat de tot el CEP Vicente Gironés Mora”. Tanmateix, no serà l’únic viatge, dins del projecte està previst altres dues mobilitats que serviran per a continuar formant al docent i així aconseguir una major qualitat educativa.