fbpx

El cicle de Monday AITEX Webinars torna amb un nou programa formatiu

Arriba un nou cicle de Monday AITEX Webinars, la programació gratuïta de webinars que AITEX realitza des de fa més de dos anys. Són formacions en línia en les quals s’ofereix informació especialitzada i de qualitat dirigida exclusivament a empreses.


Gràcies a l’èxit de les últimes edicions, AITEX continua apostant pel desenvolupament i progrés del teixit empresarial nacional. Aporta informació de valor relacionada amb els sectors d’aplicació en els quals treballa, així com dels últims avanços en investigacions i projectes d’R+D.

Els webinars es realitzen tots els dilluns a les 16:00 h i són impartits per experts i professionals de les tres grans àrees que conformen AITEX: laboratoris, R+D i formació. A més, també són convidats grans professionals de diferents sectors empresarials. En aquesta edició s’ha convidat a un membre del consell EdV d’ESIC i dos a especialistes de Kantar Worldpanel.


PROGRAMA

– 12 de setembre: Reinventant les noves competències d’èxit. Impartit per Javier Molina Acebo, membre del consell EdV d’ESIC.
– 19 de setembre: Ecolabel i biodegradabilitat en productes cosmètics. Impartit per Juan Sanjosé, Product Manager de Cosmètica.
– 26 de setembre: Detergència: consciència ecològica i sostenibilitat. Impartit per Sabina Rosello, directora de projectes.
– 3 d’octubre: Certificat Made in Green by OEKO-TEK®. Una producció més sostenible i respectuosa amb el medi ambient. Impartit per Consuelo Carbonell, responsable de la certificació OEKO-TEK®.
– 10 d’octubre: Quines són les tendències en cortines per a tèxtil llar? Resultats d’estudi de mercat. Impartit per Carmen Jover, directora de projectes i per Ana Micallef, Insights of Kantar.
– 17 d’octubre: Crèdits de formació per a empreses. Claus per a la bonificació i agenda formativa d’AITEX. Impartit per Carmen Jover, cap Àrea de Formació i Mari Carmen Francés, tècnica del departament de formació.
– 24 d’octubre: Anàlisi del cicle de vida d’un producte i eines per al càlcul de la petjada de carboni. Impartit per Paula García, tècnica d’R+D.
– 21 de novembre: Caracterització i certificació de superfícies esportives: futbol, futbol sala, pàdel, bàsquet i rugbi.
– 28 de novembre: Claus per a la reactivació del consumidor tèxtil-llar. Resultats estudi de mercat primavera-estiu. Rosa Pilar López, International Project Manager i Laura Mesas, de Kantar Worldpanel. Moderat per Carmen Jover

En http://www.aitex.es/mondayaitexwebinars/ les empreses interessades poden consultar el programa complet dels webinars i inscriure’s en els quals més els interessen. Les places són limitades.