S’inicien els nous accesos al barri de la Vila

Les obres de rehabilitació i posada en valor del Pont Vell entren en la seua recta final i es troben pràcticament acabades. Els terminis de les obres que estan efectuant-se per restaurar la muralla van a bon ritme i s’estan complint dins del que estava previst. En el cas del Pont Vell tot apunta que al mes de novembre estarà finalitzat.

Però, a més, ja s’han iniciat els treballs per construir els nous accesos al barri de la Vila. Ja són visibles, des del solar de Tortosa i Delgado, les rampes que estan habilitant-se per tal de salvar el desnivell. En aquesta fase cal esperar les autoritzacions de patrimoni pel que respecta a la torre almohade que es va descobrir en la zona pròxima a la Casa Barberà i que estava inclosa en el projecte inicial. Els primers indicis apunten cap a una torre d’orige islàmic que podria datar del segle XII o XIII.

Les rampes que ja són visibles milloraran la connexió amb el nucli antic de la ciutat. Aquesta comunicació tindrà com a element destacat l’ascensor panoràmic que ha d’ubicar-se en aquest mateix punt.