El ‘Club Deportivo Ontinyent’ recaptarà fons per als damnificats per la gota freda

El primer partit de la temporada del Club Deportivo Ontinyent és un dels pocs esdeveniments que, fins al moment, no ha sigut cancel·lat per l’episodi de gota freda d’aquests últims dies. Per això, el CDO ha volgut que tota la recaptació del partit que jugarà aquesta vesprada en El Clariano serà destinada als damnificats pel temporal.

D’aquesta manera, des de l’entitat esportiva animen a tota la ciutadania a no només acudir per donar suport a l’equip sinó  també per a col·laborar amb aquesta causa amb un preu de 3 euros per a l’entrada general i 5 euros per a la grada.

Així, si l’oratge no empitjora, el Club Deportivo Ontinyent començarà la competició en Primera Regional aquesta vesprada a les 17:00 hores enfrontant-se amb l’equip de la Font d’En Carròs. L’equip dirigit per Àngel Guarner sap que aquest és un rival fort per començar la temporada i encara que arriben al partit amb les baixes de Marc Ureña i Jabato, afronten aquest encontre amb il·lusió i ganes d’iniciar la temporada.

Cal recordar que el CDO va quedar 6é la temporada passada, mentre que La Fon d’En Carròs va ser 4t. Tot sembla que aquest enfrontament serà molt emocionant per a totes aquelles persones que acudisquen a El Clariano aquesta vesprada unint esport i  solidaritat.