La pluja ajorna l’activitat d’oci del cap de setmana en la comarca

Encara que el pitjor ja ha passat, pareix que la pluja continuarà apareixent en moments puntuals durant tot el cap de setmana en la Vall d’Albaida. És per això que molts ajuntaments i entitats han pres la decisió d’ajornar moltes de les activitats que tenien previstes per aquest dissabte i diumenge.

Aquest matí estava previst una ruta pel terme municipal d’Otos dins del programa “Entre Muntanyes” de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida.  Tant aquesta ruta, com l’organitzada per a demà a Benigànim, han quedat cancel·lades sense conéixer encara quan es podran celebrar. En ser dues cites que inclouen part del seu recorregut per sendes i muntanyes, s’ha considerat oportú ajornar les excursions després de les fortes pluges que han causat diversos desperfectes en camins i carreteres.

En Montaverner, aquesta vesprada anava a tindre lloc la XLII Festa de les Danses de la Vall d’Albaida, on anaven a participar balladors i balladores procedents de 16 municipis de la comarca. Encara que l’organització  al principi de l’episodi de Gota Freda va voler esperar per si millorava l’oratge, finalment van comunicar ahir divendres que la trobada de danses s’ajornaria fins al pròxim dissabte dia 21 de setembre.

L’esport també s’ha vist afectat per les conseqüències de la DANA. Estava previst que l’Ontinyent 1931 C.F s’estrenarà en competició oficial en El Clariano aquest cap de setmana contra el CD Albaidense, però la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana ha decidit ajornar tota la jornada corresponent a la categoria en la qual juga l’equip ontinyentí, entre altres.

Una altra cita esportiva que no es podrà celebrar hui dissabte serà el XX Gran Fons Mónica Pont d’Albaida, inclòs dins del Circuit de Carreres Populars de la Vall d’Albaida. De moment, l’organització no ha informat d’una nova data per a la cursa.