El Club Deportivo Ontinyent s’enfronta al CD Alcúdia en el Clariano

Aquesta vesprada, a les 17:00 hores, arriba la tercera jornada per al Club Deportivo Ontinyent, qui s’enfrontarà en l’Estadi Municipal de El Clariano al CD Alcúdia.

Els d’Àngel Guarner arriben a aquesta nova jornada de Primera Regional després d’haver perdut, el passat diumenge, contra el C.F. Gandia, un dels conjunts històrics del futbol valencià. Ara, al Club Deportivo Ontinyent li toca alçar-se i enfrontar-se al CD Alcúdia, un equip amb el qual els locals estan empatats a punts a la classificació.

L’equip tractarà de fer valer el factor camp, tal com van fer en la primera jornada contra el conjunt de la Font d’En Carròs, i als quals els d’Ontinyent van guanyar 1-0. El Club Deportivo Ontinyent confia en sumar altres tres punts i no baixar a la classificació.

Les entrades per al partit tindran un preu de 2 euros General i 5 euros Tribuna. Els socis del club tindran gratuïta l’entrada a l’estadi.

D’altra banda, i continuant al món del futbol, l’Ontinyent 1931 C.F. viatjava ahir fins a la comarca del Comtat per jugar contra el Beniarrés C.F. Els de Roberto Bas van empatar a 0, i des del club destaquen que va ser un partit molt igualat, en un camp molt complicat, per la qual cosa valoren de forma positiva el punt que els suma aquest empat a la classificació.