El Comerç In d’Ontinyent lluitarà contra la leucèmia infantil en 2020

L’associació IN COMERÇOS I SERVEIS A ONTINYENT ha presentat aquest dijous una campanya singular. Es tracta d’una iniciativa que ocuparà tot l’any 2020 i tindrà un caràcter solidari.

L’entitat que agrupa a 72 establiments comercials i de serveis a la capital de la Vall d’Albaida compleix enguany el seu 20é aniversari. I ha decidit fer-ho implicant-se en un projecte que abastarà tot l’any amb activitats de recaptació de fons i de conscienciació sobre un problema d’àmbit general: la leucèmia infantil.

Al llarg de 2020 es desenvoluparan activitats, propostes i iniciatives per donar a conèixer tant el problema de la leucèmia infantil com la recaptació de fons que es lliuraran a la Fundación Unoentrecienmil, d’àmbit estatal.

L’acte de presentació de la campanya ha tingut  lloc aquest dijous 23 de gener al Centre Cultural Caixa Ontinyent en un acte en el qual han estat presents la directora de la Fundació Unoentrecienmil, Elena Huarte, a més dels associats de l’entitat, autoritats i representants de la societat local.

La presidenta de IN COMERÇOS I SERVEIS A ONTINYENT Mª José Alhambra ha destacat que aquesta és “una campanya especial que farà que els comerciants estigam tots units amb una causa solidària. El que pretenem amb aquesta campanya és fer coses que repercutisquen en la societat”.

Per la seua banda la directora de la Fundació Unoentrecienmil, Elena Huarte destacava que “la nostra missió és aconseguir la curació plena de la leucèmia infantil i això vol dir que els xiquets isquen avant i que visquen amb condicions”. En aquest sentit va remarcar la importància que té la investigació perquè “sense investigació no n’hi haurà curació plena de la malaltia. En Espanya s’inverteix molt poc en investigació científica sobre la leucèmia infantil i hem de ressaltar que només amb la investigació es pot aconseguir l’objectiu de la curació plena”.

IN COMERÇOS I SERVEIS A ONTINYENT compta amb una consolidada trajectòria de campanyes informatives i, al llarg de la seua història, també ha desenvolupat diferents iniciatives solidàries. En aquesta ocasió fa un bot important dedicant l’any del seu 20é aniversari a la sensibilització i l’aportació econòmica per a la lluita contra la leucèmia infantil.

Des d’aquesta setmana els establiments adherits a IN COMERÇOS I SERVEIS A ONTINYENT lluiran la imatge corporativa de la campanya i tindran a la seua disposició vidrioles per a recaptar fons. Entre els objectius fonamentals es recordarà que comprar a Ontinyent és invertir en temps. Temps d’investigació. Temps per avançar. Temps per a lluitar contra la malaltia. Temps com a oportunitat de futur per als xiquets i xiquetes que pateixen leucèmia. Una de les dades centrals de la campanya serà que, per cada tres euros de donació, s’ajudarà a finançar 17 minuts d’investigació científica.