El conseller d’Economia inaugura la 5a edició de Textilhogar, consolidada en la Caja Mágica

A les 12 del migdia, el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, inaugurava la 5a edició de Home Textiles Premium by Textilhogar, que fins al divendres acull a 69 expositors i una oferta de 163 firmes i marques espanyoles en la Caja Mágica de Madrid.

En el moment de la inauguració, Climent estava acompanyat per la secretària d’Economia, l’ontinyentina Rebeca Torró, i pel president de Home Textiles From Spain, José Ramón Revert, així com per la directora de l’IVACE, Júlia Company, el president d’ATEVAL, Càndid Penalba i autoritats locals com ara l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez i el regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda.

El conseller ha destacat que el sector tèxtil “va experimentar un creixement important tant en el nombre d’empreses com d’afiliats a la seguretat social”. Climent també ha subratllat que la fira tèxtil “s’ha consolidat en la Caja Mágica, on fa tres anys que se celebra” i ha posat de manifest la importància de què compradors de 35 països diferents visiten aquest certamen en una missió inversa organitzada per ATEVAL.

El 30% de les empreses de Home Textiles Premium by Textilhogar són de la comarca.