Xavier Gagnepain dirigeix l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent

Per a totes aquelles persones que no van tindre ahir l’oportunitat de gaudir en el Teatre Echegaray del tercer concert de la temporada de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent, hui a les 19:30 hores es repetirà, aquest concert dirigit, en aquesta ocasió, pel francés Xavier Gagnepain.

Sota el nom “Grans compositors alemanys”, l’orquestra interpretarà el Doble Concert en La Menor de Johannes Brahms, l’última peça per a orquestra que va crear aquest compositor. Per aquesta interpretació, la formació musical anirà acompanyada de dues solistes, Noelia Balaguer al violoncel i Carlos Graullera al violí. Tots dos són músics que van començar la seua formació a l’escola de música Ad Libitum i que actualment comptem amb experiència internacional.

En la segona part del concert, l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent delectarà al públic amb la 6a Simfonia en Fa Major, coneguda com a “Pastoral”, de Beethoven.

 

Fires, festes i esport

Però aquest dissabte la ciutat d’Ontinyent i la comarca acullen moltes més cites destacables.  Les festes tradicionals, les fires i l’esport marcaran l’agenda d’oci per a hui.

L’Església de Santa Maria acollirà hui la presentació del cartell i el programa de les Festes de la Puríssima. L’encarregada d’aquesta presentació serà Mª Teresa Gandía Borredá, professora al col·legi Martínez Valls i persona molt vinculada a l’Associació de Festes de la Puríssima. L’acte serà a partir de les 19:30 hores.

Quant a l’activitat esportiva de la ciutat, aquesta vesprada hi haurà dues cites a destacar. A les 17:00 hores el Clariano acollirà l’enfrontament del C.D. Ontinyent i el C.D. Contestano. Mentre que, a les 19:30 hores, el Pavelló Municipal serà l’escenari de la tercera jornada de la lliga per a l’Eset Ontinet. L’equip del Club Martínez Valls Bàsquet jugarà en aquesta ocasió amb el conjunt de Sueca.

D’altra banda, també destaquen altres opcions d’oci a la comarca. L’Olleria celebra durant tot el cap de setmana la seua Fira tradicional i, aquest any també, la XX Fira Gastronòmica i Comercial de la Vall d’Albaida. Benigànim serà aquesta vesprada l’epicentre del cant coral amb la 27a Trobada de Corals de la Vall d’Albaida. Finalment, Agullent celebra hui el seu Mig Any amb activitats com el campionat de jocs de taula, el concurs de paelles o la desfilada del Mig Any.