Tradició i diversió en la matinal dels Gegants i Cabets

L’Associació de Gegants i Cabets d’Ontinyent celebra aquest matí una matinal infantil perquè les xiquetes i xiquets coneguen la tradició d’una manera lúdica i divertida. L’activitat se celebrarà a partir de les 10:30 hores en el tram comprés entre la plaça Major i la placeta Latonda.

Els més menuts podran gaudir d’una desena de paradetes amb tallers de titelles, carasses per a pintar o jocs d’habilitat, entre altres. A més, podran gaudir de tots els Cabets com Popeie, Manduca o Dues Cares, però també hi estaran presents les últimes incorporacions a aquest món fantàstic: Benarrai, Roc i Noa. La matinal comptarà també amb un photocall perquè els participants puguen emportar-se un record amb el seu Cabet preferit.

Finalment, la matinal conclourà al voltant de les 13:00 hores a la plaça Major amb un ball en el qual participaran els Gegants, Cabets, l’Àguila i la Tartuga.

Diumenge esportiu

A més, com cada diumenge, l’esport tindrà un paper protagonista hui a la ciutat. A primera hora del matí començava la III Marxa BTT Ombria Extrem, una prova amb més de 40 kilòmetres de recorregut i un desnivell del voltant de 1.000 metres.

Quant al bàsquet, dues cites a destacar. A partir de les 10:30 hores, començarà la primera jornada de “Torneig als Barris”, una competició de 3×3 que hui tindrà lloc a les noves zones esportives de Pere IV (categoria Sènior) i Sant Rafel (categoria Infantil). Cal recordar que la participació és completament lliure i gratuïta. A la vesprada, a les 17:00 hores, el sènior femení Eset Ontinet jugarà al Pavelló Municipal contra l’equip de Moixent.

Per finalitzar, els aficionats al futbol també tenen una cita hui. L’Ontinyent 1931 C.F. jugarà a les 17:00 hores en El Clariano, amb el Promeses de Banyeres, un equip de nova creació.