Preocupació pel desmantellament de la Comissaria de Policia Nacional abans de 5 anys

Govern i partits polítics amb representació a l’Ajuntament d’Ontinyent han reaccionat amb preocupació davant l’anunci de la redistribució territorial policial a la província de València anunciada per la Delegació del Govern i que deixaria a Ontinyent sense el cos de la Policia Nacional.

De moment encara no es té constància oficial de la redistribució encara que, segons s’avança des del govern municipal d’Ontinyent, se sap a nivell extraoficial que es mantindrien alguns serveis com el de l’expedició de DNI i passaports. Amb tot, el que més preocupa a hores d’ara és la marxa dels agents de la Policia Nacional, encara que s’ha anunciat que les competències serien assumides per la Guàrdia Civil.

Demà divendres tindrà lloc una important reunió amb la Delegació del Govern per tal d’aclarir els efectes de la mesura anunciada esta setmana pel govern en funcions de Madrid i que projecta un pla per a l’any 2024. En l’edició del dissabte de El Periòdic d’Ontinyent ampliarem la informació, les postures dels partits, així com les conclusions de l’encontre de demà divendres.