El doctor Pedro Cavadas inaugurarà el curs acadèmic del Campus d’Ontinyent

Una conferència del doctor Pedro Cavadas obrirà el curs acadèmic 2019/2020 al Campus d’Ontinyent. El cirurgià reconegut internacionalment pels seus èxits en trasplants i reconstruccions oferirà una lliçó magistral el pròxim dimarts 29 d’octubre des de les 19:00 hores al Centre Cultural Caixa Ontinyent. Així ho han anunciat l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez i el regidor d’Esports, Óscar Borrell.  “Enguany volíem que una persona vinculada al món sanitari poguera vindre al campus d’Ontinyent, ja que un dels graus que s’ofereixen és el de infermeria i l’any que ve eixirà la primera promoció”, expliquen.

Pedro Cavadas va nàixer l’any 1965 i es va llicenciar en Medicina en 1988 per la Universitat de València amb Esment d’Honor. Va realitzar l’especialitat de Cirurgia Plàstica i Reparadora com a Metge Intern Resident a el Hospital La Fe de València, obtenint el títol en 1995. Aqueix mateix any va obtindre el grau de Doctor per la Universitat de València, amb la qualificació de Apte cum laude. Va completar la seua formació als Estats Units. Després d’una etapa en el Centre de Rehabilitació de Llevant i el Hospital Clínic de València, va tornar a el Hospital La Fe, amb estades temporals a Kenya, on ha creat una fundació de cirurgia reparadora.

Des de l’any 1996 ha fet més d’11.000 intervencions i va ser el primer cirurgià del món en realitzar el transplant de cara, mandíbula i llengua. A l’any realitza 1.800 operacions.

L’acte estarà obert a tota la ciutadania.