L’equilibri de la flora intestinal i els trastorns digestius

Cuidar de la flora intestinal ens evitarà molts problemes digestius que, agafats a temps, tenen una senzilla solució. Si bé el frenètic ritme de vida que portem ens impedeix cuinar sa o menjar a les hores millor valorades, comptem amb productes com megalevure que ens ajuda a portar un ritme molt més ordenat.

Notable quan comencen els primers símptomes, si sabem que estem una mica descontrolats serà millor que posem remei perquè atendre el nostre sistema digestiu ens ajuda a estar millor amb nosaltres mateixos, a sentir-nos més actius i al fet que ens vinga de gust fer coses, però, què hem de mirar?

Com podem cuidar de la nostra flora intestinal?

A fi de no sofrir problemes estomacals de gravetat en un futur, la cura de la flora intestinal és una cosa vital, una assignatura pendent a la qual hem d’atendre en la mesura que siga possible. De fàcil solució fins i tot quan ho hem descobert de manera tardana, són moltes les opcions que tenim actualment per a combatre-ho:

Dieta variada

Una dieta rica en fruites i verdures és el millor dels inicis per a aquelles persones que no controlen dels seus problemes d’estómac. Gràcies a l’equilibri que això ens farà amb el pas dels mesos, a poc a poc recuperarem aquest actiu que tant ens feia falta, però que encara estava pendent. No deixes que cedisca el temps!

Beure molta aigua

Beure aigua en abundància (sense arribar a la potomania) és el següent pas que hem de donar i és que, gràcies a aquest líquid som capaços de regular quantitat d’aspectes del nostre cos. Capaç d’equilibrar la nostra flora intestinal de manera única, sens dubte hem d’incloure-la en qualsevol dels nostres processos de cura.

Fer exercici

Al costat d’una dieta variada i beure aigua no podia faltar fer exercici. El moviment, amic íntim del trànsit intestinal, és necessari per a la regulació de la nostra salut i és que amb ell podem carregar-nos d’energia i augmentar el flux sanguini des del cor fins al sistema digestiu. Qui va dir por?

Productes especialitzats

Com a complement, després de complir amb els tres punts anteriors, podem agregar productes especialitzats a la nostra dieta. De venda en les millors farmàcies, els probiòtics de doble acció ens ajuden a regular la flora intestinal gairebé sense que ens adonem. Ideal per als quals necessiten una aportació extra!

Hores de descans

Encara que sabem que amb el ritme de vida que portem el 90% de la població, això és una cosa que no sempre es compleix, les hores de descans serveixen perquè el sistema digestiu s’organitze des de zero. Dormir bé a les nits i tenir petits buits en el dia en què no estar estressat són la fórmula perfecta perquè el nostre trànsit seguisca com el primer dia. No ho descures!

Com veiem, l’equilibri de la flora intestinal i els trastorns digestius tenen una senzilla solució i és que, si prenem el control de la nostra vida segur que podrem organitzar-nos amb els diferents apartats dels quals hem parlat. Tots summament importants, sens dubte ens ajudaran a estar molt millor amb nosaltres mateixos.