fbpx

El futbol ret un emotiu homenatge a Juan Ureña

En el cor del barri Sant Rafel, es va dur a terme l’emocionant I Memorial Juan Ureña, un esdeveniment de futbol 4×4 amb el nom de Clotxineta Cup, que va reunir diumenge a jugadors mítics del futbol ontinyentí, tots majors de 35 anys, en una jornada plena de passió per l’esport i la solidaritat.

L’homenatge, que es va realitzar en honor a Juan Ureña, un estimat veí que ens va deixar enguany, es va convertir en un esdeveniment destacat i emotiu dins de les festivitats del barri i va marcar l’inici d’una tradició que perdurarà en el temps.

El torneig no només va rendir homenatge a la memòria de Juan Ureña, sinó que també va servir com una mostra de la unitat i la força de la comunitat local. Jugadors llegendaris com Roberto Bas, Juanma Bas, Alfonso Soler o Salva Martínez es van unir a l’esdeveniment, compartint rialles, records i habilitats en el camp. Malgrat el temps que ha passat des dels seus dies de glòria en el futbol, van demostrar que la passió per l’esport mai s’extingeix.

El més destacat del torneig va ser el seu enfocament benèfic. Les inscripcions i els patrocinis van generar un total de 1.000 €, una suma significativa que es va destinar a l’Associació Anima d’Ontinyent.

Un toc especial d’emoció es va viure quan alguns dels jugadors actualment lligats a l’Ontinyent C.F. van tindre el gest de regalar una camiseta i un recordatori a Bosco, el fill del recentment difunt Juan Ureña. Aquest gest va reflectir la calidesa i el suport de la comunitat esportiva en moments de dificultat.

Per tant, el I Memorial Juan Ureña va ser més que un torneig de futbol; va ser un retrobament amb amics i amants del futbol.

El barri de Sant Rafel se sent orgullós d’haver realitzat aquest esdeveniment i ja està preparant-se per a l’any vinent, que de segur se celebrarà el II Memorial Juan Ureña amb la mateixa il·lusió i generositat.